Afrika Örgüsü Pişmanlık

Afrika Örgüsü Pişmanlık

Afrika örgüsü muhakkak profesyonel ellerde yapılması gerekiyor. Yanlış teknikle örülen saçlar dağılabilir, dip başlangıç noktaları yanlış olduğunda takılan saç aşağıya kayabilir. Takılan saçların her bir tutama doğru oranda dağıtılmaması saçınızda kopmalara sebep olabilir.  Örgü en dipten başlamalıdır. Alınan tutamın altından ve üstünden ince sentetik saçlar geçirilerek örgüye başlanmalıdır.

Bazı yerlerde takılan saç kendi saçınızın etrafında bombelenerek başlanır. Bu yanlış bir başlangıçtır ve eğer düzeltilmezse uzun süreli kullanım hayal olur. Dip örgünün doğru yapılmaması hem kötü bir görüntü oluşturur hem de batma hissi yaşamanıza sebep olabilir. Uzun süreli bir kullanım için gerekli olan bir diğer şartta saçınızın uzunluğu konusunda olacaktır. Afrika örgüsü için saçınızın en az 7-8 cm uzunluğunda olması gerekiyor. Aksi halde yeterli örgü mesafesi olmayacak ve örgüler tutmayacaktır.

Elbette profesyonel bir yerde yaptırmazsanız saçınızı bu şekilde de örebilirler ama kullanımı uzun olmayacaktır ancak iyi bir iş çıkarmak isteyen ve bu işi profesyonelce yapan kişiler, yapacağı saçtan memnun kalmayacağınızı bildikleri için saçınıza örgü yapmayı reddeceklerdir.

Ne zaman isterseniz numaramız veya sosyal medyadan bize ulaşabilirsiniz.

Afrika örgüsü modellerimiz için buraya tıklayınız.

Afro Dalgası modellerimiz için buraya tıklayınız.

Cornrows modellerimiz için buraya tıklayınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

8/25 Ulaşabilirsiniz.
Fiyat Listesi Rica Edebilir miyim?